Okul Açılışı ile ilgili Bilgilendirme

Sevgili Veliler / Öğrenciler,

Okulun 2021-2022 akademik yılı için 14 Eylül 2021’de yeniden açılacağını

bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

Yeni eğitim öğretim yılı, Covid-19 Pandemi Yönergesi düzenlemeleri ile devam edecektir. ( https://nec.k12.tr/wp-content/uploads/sites/30/2020/08/31/saglik-ve- guvenlik-kilavuzu-31.08.2020.pdf).

ÖNEMLİ NOT: Öğrencilerin, Antijen/PCR test sonucunu okulun ilk günü için hazır bulundurmaları gerekmektedir. Sonuç, okula girişte basılı veya cep telefonlarında gösterilmelidir. Öğrencilerimizden haftalık olarak ANTİJEN/PCR testleri istenecektir. Yakın Doğu Üniversitesi Hastaneleri tarafından haftalık rutin testler yapılacaktır. Planlanan ANTİGEN/PCR test programı size gönderilecektir.

• Tüm öğrenciler velileri tarafından 14 Eylül 2021 tarihinde saat 08:00’de okula getirilecektir. Veliler okul binasına alınmayacak, öğrenciler okul girişinde bırakılacaktır. Okul servisleri saat 00’da hareket edecek ve ulaşım hizmetini kullanmayan öğrenciler, 13.00’da velileri tarafından alınacaktır. Veliler tarafından alınmayan ve eve yürüyerek gidecek öğrenciler varsa okul yönetimine, aileleri tarafından hazırlanmış izin yazısı verilmelidir. İlerleyen günlerde ulaşım hizmetini kullanan öğrenciler okul servisleri ile okula getirilecek ve evlerine götürülecektir.
  • Üniforma dağıtım programı size WhatsApp üzerinden gönderilecektir. İlk hafta serbest kıyafet ile
  • Ders kitapları öğrencilerimize okulda öğretmenleri tarafından dersler sırasında

verilecektir.

• Öğrencilerin her zaman maske takmaları zorunlu olup, binaya girişte vücut ısıları ölçülecektir.

Yukarıdaki yönetmelik, KKTC Sağlık Bakanlığı ve KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı tarafından 2021 yılı Eylül ayında yapılan duyurulara uygun olarak hazırlanmıştır.

Yapılacak değişiklikler ve yeni güncellemeler hakkında tarafınıza bilgi verilecektir. 2021-2022 eğitim öğretim yılının sağlık ve başarı dolu günler getirmesini diliyoruz. Lütfen güvende kalın.

Okul idaresi